Video Filmul răpirii Luizei Melencu. Autorul declarat al crimelor din Caracal, la a doua reconstituire. Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa Casei Groazei/ Dincă poartă pe braţe un sac, în care ar fi pus trupul Luizei LIVE UPDATE | VIDEO

Anchetatorii au început, marţi, la Caracal, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, după ce luni o poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că dacă reconstituirea va fi făcută corect, este utilă.

5926 afișări

UPDATE ora 13.55 Gheorghe Dincă poartă pe braţe un sac, în care ar fi pus trupul Luizei

Poliţista care a jucat rolul Alexandrei are, marţi, rolul Luizei, în cadrul reconstituirii cazului fetei de 18 ani, despre care Gheorghe Dincă spune că a omorât-o după ce a luat-o la ocazie, în luna aprilie. Dincă pare purtând pe braţe un sac, în care ar fi pus,în ziua crimei, trupul Luizei Melencu.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în a doua zi de reconstituire a crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă poartă pe braţe un sac. Acesta ar fi declarat că la fel a făcut în ziua în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, în aprilie, şi i-a pus trupul în sac, apoi l-a scos din casă.

De altfel, Dincă a fost surprins, marţi, purtând sacul respectiv pe braţe, în curtea casei sale, din Caracal.

UPDATE 11.00 Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa casei lui Gheorghe Dincă. A fost chemată ambulanţa

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marţi, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În faţa casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanţă.

După ce a încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău.

Femeia a primit sprijin din partea forţelor de ordine, apoi a fost chemată o ambulanţă în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

La această oră, medicii din Ambulanţă verifică starea de sănătate a femeii.

UPDATE 10.20 Caracal: Scandal la reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu

Reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu a început cu scandal la Caracal. Mama şi mătuşa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă.

Familia Luizei Melencu a încercat să rupă cordonul forţelor de ordine. Mama şi mătuşa Luizei au fost ţinute cu greu departe de maşina în care era Dincă.

Oamenii au vociferat, un bărbat strigând „să plătească toţi care sunt vinovaţi”.

Luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascaţii de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că ar fi mai multe de spus după începere procedurii de reconstituire.

„Astăzi într-adevăr o să înceapă cu reconstituirea privind infracţiunile comise în ce o priveşte pe Luiza. După ce începem ziua poate o să mai fie lucruri de spus, acum suntem la începutul zilei şi mulţumim pentru că sunteţi alături de noi”, a spus Tonel Pop.

Întrebat dacă reconstituirea îi va ajuta pe anchetatori, avocatul a răspuns că dacă reconstituirea va fi făcută corect, respectiv că Gheorghe Dincă va pus în situaţia de a explica ce a făcut şi cum a făcut, este foarte bine că este făcută.

„Iar dacă reconstituirea este făcută în sensul în care Dincă este învăţat ce să spună, cum să spună şi care dintre două trei variante pe care le are să o spună acum, atunci nu este benefică”, a adăugat avocatul.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuinţa sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acţiunea din locuinţa lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpuşă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

Taguri:
luiza,
reconstituire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici