Firme amendate cu 2.000 de lei pentru gropile de pe un pod de legătură cu autostrada A1 Deva-Sibiu

Două firme care fac lucrări de reparaţii pe DN 76 Deva-Brad au fost sancţionate de Poliţia Rutieră Hunedoara cu 21 de puncte de amendă, adică aproximativ 2.000 de lei, pentru gropile de pe podul de la Şoimuş care face legătura cu autostrada A1 Deva-Sibiu.

135 afișări
Imaginea articolului Firme amendate cu 2.000 de lei pentru gropile de pe un pod de legătură cu autostrada A1 Deva-Sibiu

Firme amendate cu 2.000 de lei pentru gropile de pe un pod de legătură cu autostrada A1 Deva-Sibiu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că sancţiunea contravenţională a fost de 21 de puncte de amendă, punctul de amendă fiind de 97,5 lei.

El a precizat că cele două firme sancţionate au obligaţia de ”a aduce carosabilul la viabilitatea necesară astfel încât autovehiculele să circule în condiţii optime".

DN76 Deva - Oradea se află în reabilitare de aproape doi ani, iar de sectorul Deva-Brad, în care este cuprins şi podul de peste râul Mureş, de la Şoimuş, şi care face legătura cu autostrada A1 Deva-Sibiu, se ocupă asocierea de firme Selina - Doprostav.

Reabilitarea efectivă a podului este programată să înceapă abia în această primăvară, însă între timp constructorul este obligat să se ocupe de întreţinerea carosabilului. Asfaltul de pe podul de la Şoimuş s-a degradat mai ales în ultimele luni, de când porţiunea de autostradă Deva - Orăştie a fost deschisă traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici