Firme din Dragonul Roşu, vizate într-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de 8 milioane euro

Procurorii DIICOT desfăşoară, miercuri dimineaţă, percheziţii în legătură cu activităţile comerciale din Dragonul Roşu, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la aproximativ 8 milioane de euro.

251 afișări
Imaginea articolului Firme din Dragonul Roşu, vizate într-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de 8 milioane euro

Firme din Dragonul Roşu, vizate într-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de 8 milioane euro (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) fac percheziţii domiciliare şi la societăţi comerciale care au legătură cu activităţile economice din Dragonul Roşu.

În urma percheziţiilor efectuate până acum, 20 de persoane urmează să fie audiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici