Focar de coronavirus într-un judeţ care a raportat 132 de cazuri. Virusul s-a răspândit în rândul personalului medical

  • Un focar de COVID-19 a fost înregistrat la spitalul din Sighetu Marmaţiei.
  • 13 angajaţi au fost depistaţi pozitiv.
  • Până acum, în Maramureş au fost raportate 132 de cazuri de coronavirus.
20816 afișări
Imaginea articolului Focar de coronavirus într-un judeţ care a raportat 132 de cazuri. Virusul s-a răspândit în rândul personalului medical

Sursa FOTO: Profimedia

Reprezentanţii DSP Maramureş au declarat pentru MEDIAFAX că au fost infectaţi asistenţi şi infirmieri, o parte fiind asimptomatici, dar unii au şi simptome de COVID-19.

Tot personalul depistat pozitiv la testările pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Baia Mare.

Cei 13 angajati confirmaţi lucrează în patru pavilioane din cadrul spitalului din Sighetu Marmaţiei, care sunt curăţate şi dezinfectate.

Contacţii acestora au fost izolaţi acasă.

Până luni se vor testa toţi pacienţii din spital şi toţi angajaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici