Focar de COVID-19 la Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara

Direcţia de Sănătate Publică Timiş transmite că la Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara este un focar de COVID-19 în supraveghere, la Secţia Medicină Internă.

1518 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara

Focar de COVID-19 la Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara

Potrivit DSP Timiş, un focar COVID-19 este activ şi se află în supraveghere epidemiologică la Spitalul Municipal de urgenţă Timişoara.

Focarul este la Secţia Medicină Internă, unde sunt 8 cazuri confirmate.

DSP Timiş, prin personalul de specialitate, arată că urmăreşte şi monitorizează cu deosebită atenţie evoluţia situaţiei infecţiei cu noul coronavirus la nivelul judeţului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici