Autorii atacului din Chiajna, găsiţi după luni de căutări, în munţi, ascunşi într-o cabană izolată din Munţii Bucegi

Patru suspecţi în cazul atacului din Chiajna, în urma căruia doi bărbaţi de 35 de ani au ajuns la spital după ce au fost bătuţi în plină stradă, au fost prinşi, vineri, de poliţişti, într-o cabană din zona montană a judeţului Prahova. Pentru prinderea lor, poliţiştii au tras un foc de armă.

10474 afișări
Imaginea articolului Autorii atacului din Chiajna, găsiţi după luni de căutări, în munţi, ascunşi într-o cabană izolată din Munţii Bucegi

Focuri de armă. Autorii atacului din Chiajna, daţi în urmărire din iulie, se ascundeau într-o cabană izolată de pe Valea Prahovei

Poliţiştii au făcut vineri o descindere într-o cabană izolată din zona montană a judeţului Prahova, unde au fost găsiţi patru bărbaţi, bănuiţi de tentativă de omor în cazul bărbaţilor bătuţi în stradă la Chiajna.

Trei dintre aceştia erau daţi în urmărire generală, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.

„În momentul intervenţiei, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbaţi a încercat să fugă”, a transmis IGPR.

Trei dintre ei, pe numele cărora există mandate de arestare, vor fi duşi în Arestul Central, iar al patrulea va fi dus la sediul DIC-IGPR, pentru dispunerea măsurilor legale.

În 23 iulie, doi bărbaţi de 35 de ani au ajuns la spital după ce au fost bătuţi în plină stradă, la Chiajna. Cei doi ar fi fost atacaţi de mai mulţi interlopi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici