Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit. Artistul suferea de mai mulţi ani de cancer

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, a anunţat cântăreţul şi compozitorul, Adrian Ordean.

19390 afișări
Imaginea articolului Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit. Artistul suferea de mai mulţi ani de cancer

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit / Artistul suferea de mai mulţi ani de cancer

Cântăreţul şi compozitorul Adrian Ordean a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit.

„Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună... Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean.

Leo Iorga s-a luptat mult timp cu o boală necruţătoare şi în ultimul timp a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală.

Lumea rockului îşi ia la revedere de la Leo Iorga. Trupa Iris: „Ne va fi dor de tine, luptătorule!”/ Silvia Dumitrescu: „Frumuşelu', drum lin spre stele...”

Muzicieni din trupe precum Cargo, Iris şi Holograf şi-au exprimat regretul la auzul veştii despre decesul lui Leo Iorga, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, după mulţi ani în care a avut grave probleme de sănătate, care, însă, nu l-au ţinut mult timp departe de scenă.

"Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună... Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna", a scris Adrian Ordean.

"Dumnezeu sa te odihneasca Leo Iorga ! De astazi lumea muzicala va fi mai saraca fara vocea ta ! Drum lin spre Lumina !", se arată într-un mesaj publicat pe pagina trupei Cargo, al cărei membru a fost Leo Iorga.

Citeşte continuarea...

Trupa Iris a scris pe pagina de Facebook: "Ne va fi dor de tine, luptătorule! De vocea ta, de voinţa ta, de căldura ta...de tot! Drum lin, Leo Iorga!".

Născut pe 2 decembrie 1964, în Arad, Leo Iorga a debutat ca toboşar în trupa Liceului "Ioan Slavici" din localitate. Între anii 1984 şi 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar, din 1985 până în 1988, a fost toboşar şi solist pentru Sui-Generis. Ulterior, el a devenit solistul trupei Cargo, după care, din 1988 până în 1996 a fost solist al Compact B, formată după scindarea Compact.

Taguri:
leo iorga,
solist,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici