FOTO | Ştrandul Codrişor, singurul ştrand public din Bistriţa, după investiţie de 4,7 milioane lei

Ştrandul Codrişor, singurul ştrand public din Bistriţa, a fost redeschis miercuri de autorităţile locale, după modernizări, investiţia realizată de Primărie depăşind 4,7 milioane de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2977 afișări
Imaginea articolului FOTO | Ştrandul Codrişor, singurul ştrand public din Bistriţa, după investiţie de 4,7 milioane lei

FOTO | Ştrandul Codrişor, singurul ştrand public din Bistriţa, după investiţie de 4,7 milioane lei

Peste 500 de bistriţeni au veit, miercuri, la ştrandul municipal Codrişor, în prima zi în care acesta a fost redeschis publicului, după doi ani în care aici au avut loc lucrări de moderizare a bazei de agrement.

Din cauza unor probleme de execuţie, inaugurarea ştrandului Codrişor a fost amânată de mai multe ori de autorităţile locale. Recepţia finală ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă municipalitatea a fost nemulţumită de calitatea lucrărilor realizate de firma care a câştigat licitaţia şi a refuzat de mai multe ori să facă recepţia finală a lucrărilor de la ştrand.

În cele din urmă, marţi după-amiază comisia de recepţie a stabilit că toate lucrurile sunt în regulă şi începând de miercuri, baza de agrement modernizată de municipalitate, a fost redeschisă publicului.

“Ştradul a fost redeschis după o serie de lucrări de modernizare, atractive şi dovada este faptul că sute de oameni au venit încă din prima zi se bucure de aceste facilităţi. Facilităţile sunt în primul rând ordin funcţional, dacă până acum doi ani vorbeam despre un bazin în care apa trebuia golită odată la câteva zile şi curăţată, pentru a respecta măsurile sanitar-veterinare impuse, acum avem un sistem modern de filtrare a apei din bazine, ceea ce face ca temperatura să se menţină la un nivel corespunzător pentru că nu mai este necesară completarea cu apă rece odată la câteva zile”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purătorul de cuvânt al primăriei municipiului Bistriţa, Mihai Ruşti.

Ştrandul Codrişor are în componenţă trei bazine de înot - unul mare de dimensiuni olimpice şi două mici destinate copiilor.

Complexul de agrement a fost realizat în anul 1972 şi de atunci nu s-au mai făcut investiţii majore.

În ultimii doi ani ştrandul din Bistriţa a fost modernizat şi acoperit cu o folie specială ce ar permite ca acesta să fie folosit şi în lunile mai şi septembrie şi dotat cu panouri solare.

Pe lângă cele trei bazine care au fost modernizate, baza de agrement a fost dotată şi cu un spaţiu de joacă pentru copii, un loc de picnic, un teren de baschet.

Preţul unui bilet de intrare este de 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici