FOTO Un adăpost cu zeci de animale, făcut scrum în urma unui incendiu în Arad

  • Zeci de animale au ars într-un incendiu care a izbucnit la un saivan din localitatea arădeană Simţea Mică
  • Intervenţia pompierilor a durat patru ore.
367 afișări
Imaginea articolului FOTO Un adăpost cu zeci de animale, făcut scrum în urma unui incendiu în Arad

Un adăpost cu zeci de animale, făcut scrum în urma unui incendiu în Arad

Incendiul la un saivan de animale a izbucnit, potrivit pompierilor arădeani, în jurul orei 4.30, când trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Arad, două de stingere, unul SMURD cu nouă pompieri au pornit spre localitatea Simţea Mică.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat întreg saivanul, propagarea incendiului fiind favorizată de observarea târzie a acestuia.

Incendiul a fost stins după aproape 4 ore de intervenţie.

In incendiu au ars 60 de animale, conform declaraţiei proprietarului: 2 cai, 28 porci/purcei, 30 oi.

Cauza incendiului este un curs de stabilire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici