FOTO Un avion a aterizat forţat în Alba. Pilotul a fost rănit

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, vineri după-amiază, pe un câmp din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba. În aparatul de zbor se afla doar pilotul, care a fost rănit.

2259 afișări
Imaginea articolului FOTO Un avion a aterizat forţat în Alba. Pilotul a fost rănit

FOTO Un avion a aterizat forţat în Alba

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a anunţat că Garda de Intervenţie Sebeş intervine pentru acordarea de prim-ajutor unui pilot de avion de mici dimensiuni care a aterizat forţat în localitatea Vurpăr, comuna Vinţu de Jos.

În avionul de mici dimensiuni se afla doar pilotul, care este conştient şi cooperant.

Pilotul a fost rănit la cap şi braţe.

La această oră primeşte ajutor medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici