Funeriu: Domnul prim-ministru, las-o mai moale cu şpaga pesediştilor şi dă banii de navetă copiilor

Consilierul prezidenţial pentru Educaţie, Daniel Funeriu, îi cere premierului Victor Ponta "să o lase mai moale cu şpaga pesediştilor" şi să dea bani pentru navetă acelor copii care, potrivit fostului ministru PDL, nu pot ajunge la şcoală pentru că statul nu le mai plăteşte aceste cheltuieli.

384 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Domnul prim-ministru, las-o mai moale cu şpaga pesediştilor şi dă banii de navetă copiilor

Consilierul prezidenţial pentru Educaţie, Daniel Funeriu (Imagine: Theodor Pană/Mediafax Foto)

"Vreau să atrag atenia şi să somez Guvernul României să dea banii de navetă copiilor. Domnul prim-ministru, las-o mai moale cu şpaga pesediştilor şi dă banii de navetă copiilor. Sunt zeci de mii de copii din România care nu şi-au primit banii de navetă, sunt zeci de mii de copii din România care nu pot să meargă la şcoală, pentru că statul nu le mai plăteşte banii de navetă. În perioada crizei, Guvernul Boc, în cea mai neagră perioadă a crizei, niciodată nu a întârziat un leu din naveta copiilor. Repet, aşadar, doctor Victor Viorel, mai taie şpaga pesediştilor tăi şi dă-le banii de navetă copiilor", a declarat Daniel Funeriu.

Potrivit acestuia, actualul Guvern nu este interesat de Educaţie.

"Actualul Guvern este aplicat pentru şpăgi, incompatibilităi, miniştri penali, lovituri de stat. Asta e ceea ce face actualul Guvern şi din când în când mai are noroc că am dat noi anul trecut o lege care funcţionează şi că nu pică ţara peste noi", a mai spus fostul ministru al Educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici