Furtul lunii în România. O femeie a sustras o borsetă cu 12.000 de euro şi 4.000 de lei

O femeie este bănuită că a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată de către un bărbat. Femeia este căutată.

1822 afișări
Imaginea articolului Furtul lunii în România. O femeie a sustras o borsetă cu 12.000 de euro şi 4.000 de lei

Furtul lunii. O femeie a sustras cu o borsetă cu 12.000 de euro şi 4.000 de lei

Incidentul a avut loc joi.

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 15.30 o femeie şi-a însuşit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din oraşul Sibiu.

Borseta conţinea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, paşaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, patru carduri bancare, 12.000 de euro şi 4.000 de lei, potrivit IPJ Sibiu.

Bărbatul a depus plângere la Poliţie, iar anchetatorii au descoperit, cu ajutorul unor camere de supraveghere, că borseta a fost luată de o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu cere ajutorul oamenilor să identifice suspecta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
borsetă,
farmacie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici