Furtună puternică în Vaslui: Două persoane lovite de trăsnet/ Trei oameni au rămas blocaţi într-o maşină luată de viitură

O persoană a murit, iar alta a suferit arsuri, în satul Popeni, după ce au fost lovite de trăsnet, vineri, în timpul furtunii care s-a abătut peste judeţul Vaslui. În Bârlad, pompierii intervin pentru evacuarea a trei persoane dintr-o maşină blocată de ape, într-o zonă inundată.

343 afișări
Imaginea articolului Furtună puternică în Vaslui: Două persoane lovite de trăsnet/ Trei oameni au rămas blocaţi într-o maşină luată de viitură

Furtună în Vaslui: O persoană a murit şi alta a suferit arsuri, după ce au fost lovite de trăsnet/ Trei oameni au rămas blocaţi într- maşină luată de viitură

Pompierii şi un echipaj de ambulanţă au intervenit, vineri, în satul Popeni, judeţul Vaslui, pentru două persoane lovite de fulger.

La sosirea echipajelor la faţa locului una dintre victime era decedată, iar cealaltă prezenta arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, fiind preluată şi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Bârlad.

Potrivit pompierilor, în oraşul Bârlad, se intervine pentru evacuarea a trei persoane dintr-un autoturism blocat de ape, într-o zonă inundată.

Judeţul Vaslui a fost sub avertizare cod portocaliu de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi ploi în averse, care pe alocuri pot depăşi 35 litri/ mp.

Taguri:
furtună,
fulger,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici