Gabriela Firea anunţă că Podul peste Şoseaua Virtuţii e aproape gata, dar omite să spună ce se întâmplă cu drumul expres până la Autostrada 1, cea mai importantă parte a proiectului | VIDEO

Gabriela Firea a anunţat măsurile pe care le-a luat după doi ani pentru fluidizarea traficului, menţionând că proiectul „Penetraţie Ciurel” este aproape finalizat. Ediul a omis însă să spună în ce stadiu este cea mai importantă parte din acest proiect, adică drumul expres până la Autostrada 1.

20364 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea anunţă că Podul peste Şoseaua Virtuţii e aproape gata, dar omite să spună ce se întâmplă cu drumul expres până la Autostrada 1, cea mai importantă parte a proiectului | VIDEO

Firea anunţă că Podul peste Şoseaua Virtuţii e aproape gata, dar omite să spună ce se întâmplă cu cea mai importantă parte a proiectului - drumul expres până la Autostrada 1 | VIDEO

Agenţia MEDIAFAX a făcut o solicitare către Primăria Capitalei privind termenele şi stadiul de construire a drumului expres, însă, până la ora transmiterii acestei ştiri, Municipalitatea nu a oferit un răspuns.

Ultimele precizări ale instituţiei legate de acest proiect au fost făcute în aprilie 2018, atunci când Primăria Capitalei a anunţat că întregul proiect va fi reviziut, fără să preconizeze însă şi o dată la care va fi finalizat.

„La nivelul PMB s-a constituit un grup de lucru care a revizuit întregul proiect, plătile restante către constructor au fost efectuate şi s-au prevăzut bani în buget pentru ca lucrările să poată continua. Proiectul iniţial a fost făcut prost, nefiind luate în calcul o serie de reţele edilitare care trebuiau deviate pentru ca lucrările să poată continua (…) Astfel, în urma grupului de lucru format la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti cu reprezentanţi ai proiectantului şi reprezentanţi ai Primăriei Sector 6, s-a stabilit un nou traseu în imediata vecinătate, minim invaziv în privinţa exproprierilor şi implicit a costurilor acestora”, se arată în comunicatul Primăriei Capitalei din aprilie.

Proiectul drumului expres prevede inclusiv exproprieri, însă instituţia condusă de Gabriela Firea nu a menţionat până în prezent dacă au fost demarate aceste proceduri.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici