Gabriela Firea: Apa de la robinet este potabilă. Aveţi încredere în autorităţi

  • Gabriela Firea spune că apa de la robinet este potabilă
  • Aceasta îi îndeamnă pe bucureşteni să nu facă stocuri de apă plată
  • Firea a mai declarat că angajaţii Apa Nova verifică de două ori pe zi calitatea apei
1192 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Apa de la robinet este potabilă. Aveţi încredere în autorităţi

Gabriela Firea: Apa de la robinet este potabilă. Aveţi încredere în autorităţi

Gabriela Firea spune că apa de la robinete este potabilă în Bucureşti şi nu e nevoie să ne facem stocuri de apă plată.

Firea a declarat, duminică, la Antena 3, că cei de la Apa Nova verifică de 2-3 ori pe zi calitatea apei şi aceasta e potabilă.

„Am luat personal legătura cu cei de la Apa Nova. (...) Eu îi rog pe cetăţeni, în primul rând din Bucureşti, dar de peste tot să aibă totuşi încredere în autorităţile centrale şi locale pentru că noi muncim, dar ei trebuie să stea acasă. Doar activităţile esenţiale trebuie să funcţioneze, restul pot să ia o pauză pentru o perioadă de timp”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a afirmat, de asemenea, că apa de la robinet este potabilă şi nu e nevoie de stocuri de apă plată: „Noi luăm câte 2-3 probe pe zi. Nu se pune problema infectării sau infestării, se poate bea apă de la robinet, fără filtru. Cine vrea să facă stocuri să le facă, dar asta nu înseamnă că rămâne cineva fără apă”, a declarat Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici