GALERIE FOTO | INCENDIU lângă Gara Basarab: Un vagon dezafectat a ars în totalitate / UPDATE: Focul a fost stins de pompieri

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, în zona Gării Basarab, un vagon dezafectat arzând în totalitate, pompierii afirmând că exista posibilitatea propagării focului, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

346 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | INCENDIU lângă Gara Basarab: Un vagon dezafectat a ars în totalitate / UPDATE: Focul a fost stins de pompieri

GALERIE FOTO | Incendiu în zona Gării Basarab: Un vagon dezafectat arde şi există posibilitatea propagării focului

UPDATE 15.50 Incendiul care a izbucnit vineri după-amiază în zona Gării Basarab, la un vagon dezafectat, a fost stins de pompieri, potrivit purtătoarei de cuvânt a CFR Călători, Alina Predescu.

Distanţa de la locul producerii incendiului faţă de gara Basarab este de aproximativ 400 de metri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, vagonul ardea în totalitate, acesta aflându-se pe şine, în zona Gării Basarab. La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere.

Reprezentanţii CFR Infrastructură au declarat, pentru MEDIAFAX, că momentan, nu se ştie cauza izbucnirii acestui incendiu.

Circulaţia feroviară nu este afectată, a precizat sursa citată.

Reprezentanţii CFR Infrastructură au afirmat, pentru MEDIAFAX, că, la 14.45, au fost avizaţi pompierii militari, care intervin.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici