GALERIE FOTO | Incendiu puternic la două vagoane din Halta Prunaru. Nu sunt persoane rănite

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la două vagoane de tren dezafectate, din Halta Prunaru, din judeţul Teleorman. Nu sunt persoane rănite, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov (ISUBIF).

550 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Incendiu puternic la două vagoane din Halta Prunaru. Nu sunt persoane rănite

GALERIE FOTO | Incendiu puternic la două vagoane din Halta Prunaru. Nu sunt persoane rănite

Conform sursei citate, la faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, SMURD şi un echipaj de descarcerare.

„Nu sunt persoane rănite. Incendiul a fost localizat. Au ars două vagoane care se aflau pe o linie secundară. Fumul degajat nu a pus în pericol populaţia din zonă”, potrivit ISUBIF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici