GALERIE FOTO | Varianta de ocolire provizorie a DN 64, la Găneasa, va fi deschisă sâmbătă traficului

Varianta de ocolire provizorie a Drumului Naţional 64, în comuna Găneasa, unde traficul rutier a fost închis, în urmă cu o săptămână, din cauza avarierii unui pod peste un pârâu, va fi dată în folosinţă sâmbătă seara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

612 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Varianta de ocolire provizorie a DN 64, la Găneasa, va fi deschisă sâmbătă traficului

GALERIE FOTO | Varianta de ocolire provizorie a DN 64, la Găneasa, va fi deschisă sâmbătă traficului

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că va fi turnat cel de al doilea strat de asfalt, sâmbătă, iar circulaţia rutieră pe varianta provizorie de ocolire a DN 64, în Găneasa, va fi deschisă deschisă tot sâmbătă, de la ora 21.00.

Execuţia variantei este realizată parţial în regie proprie cu utilajele Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, însă pe noul drum nu vor putea circula maşinile de tonaj.

„Lucrăm la varianta provizorie de ocolire, acum punem primul strat de asfalt. Sâmbătă, vom pune cel de al doilea strat, iar de la ora 21.00, când se termină Codul Roşu de caniculă, vom da drumul circulaţiei rutieră”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Motorga.

Traficul rutier pe Drumul Naţional 64 a fost închis total şi redirecţionat, în urmă cu o săptămână, în localitatea Găneasa, unde un pod care traversează pârâul Valea Negrişoara a fost avariat de precipitaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici