Gestul lui Ilie Năstase de a arunca cu cafea în afişul lui Băsescu ajunge de competenţa poliţiei

Biroul Electoral Central a decis, joi, trimiterea către Poliţia Română, în vederea soluţionării, a sesizării depuse de preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu în cazul lui Ilie Năstase care a aruncat cu un pahar de cafea într-un afiş cu Traian Băsescu.

1310 afișări
Imaginea articolului Gestul lui Ilie Năstase de a arunca cu cafea în afişul lui Băsescu ajunge de competenţa poliţiei

Gestul lui Ilie Năstase de a arunca cu cafea în afişul lui Băsescu a ajuns la poliţie

„Urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 525/C/BEC/PE/2019/23.04.2019, vă comunicăm că aceasta a fost transmisă, spre competentă soluţionare, către Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, precizează reprezentanţii BEC în decizia luată.

Preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu a depus, marţi, la BEC o sesizare în legătură cu faptul că Ilie Năstase a aruncat cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu, cerând sancţionarea acestuia, potrivit legii, cu amendă între 1.000 şi 2.500 lei pentru deteriorarea materialelor electorale.

Anterior Cristian Petrescu postase pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu.

Pe de altă parte, Ilie Năstase a declarat, marţi, că a fost indignat de faptul că partidele primesc sute de milioane de euro pentru afişe, precizând că el şi Anghel Iordănescu nu au astfel de sume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici