Dincă, adus la DIICOT pentru confruntarea cu presupusul complice. Avocat: S-a extins urmărirea penală cu infracţiunea de profanare de cadavre

Gheorghe Dincă a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ştefan Risipiţianu, pentru că cel din urmă nu recunoaşte acuzaţiile de viol, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi. Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.

5493 afișări
Imaginea articolului Dincă, adus la DIICOT pentru confruntarea cu presupusul complice. Avocat: S-a extins urmărirea penală cu infracţiunea de profanare de cadavre

Dincă, adus la DIICOT pentru confruntare cu presupusul complice. Avocat: Se va vedea ce va ieşi

„Nu mi s-a spus, e posibil să fie vorba de o confruntare (cu presupusul complice Ştefan Risipiţianu, n.r.) El neagă pentru că ar fi comis fapta de viol. Prin confruntare se va vedea ce va ieşi”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, la sediul DIICOT.

Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal spune că Ştefan Risipiţianu a văzut-o pe Luiza în maşină şi a „insistat” să o violeze.

„Ca să nu îl dea în gât, de aceea. Există şi probe biologice, nu pot să spun ce. Ştiam că există demult, dar nu şe ştia a cui e proba. Există declaraţia lui Dincă şi probele biologice, care sunt foarte puternice”, mai spune apărătorul.

Ştefan Risipiţianu, în vârstă de 46 de ani, a fost retinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.

Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

Avocat: S-a extins urmărirea penală faţă de Gheorghe Dincă cu infracţiunea de profanare de cadavre

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Gheorghe Dincă cu infracţiunea de profanare de cadavre, faptă de care bărbatul nu fusese iniţial acuzat de anchetatori, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi. Miercuri dimineaţă, Dincă a fost adus la DIICOT pentru a fi informat.

„S-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de profanare de cadavre, infracţiune care nu fusese reţinută, deşi el declarase că cadavrele au fost arse în acel butoi”, a anunţat, la sediul DIICOT, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Potrivit apărătorului, acuzaţia este pentru ambele victime, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici