Glumă de la o ambasadă din România, înainte de două evenimente majore: Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răcoare

Ambasada Danemarcei la Bucureşti a scris, vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care spune că „va fi o duminică fierbinte”, referindu-se la alegerile europarlamentare care se vor desfăşura în acea zi, precizând că după scrutin este „posibil să fie mai răcoare”.

3753 afișări
Imaginea articolului Glumă de la o ambasadă din România, înainte de două evenimente majore: Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răcoare

Glumă de la Ambasada Danemarcei, înainte de alegerile în România: Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răcoare

„Casual Friday. - Care-i prognoza? - Va fi o duminică fierbinte. - Şi după? - Posibil să fie mai răcoare”, transmis reprezentanţii Ambasadei Danemarcei în România, într-o postare vineri pe Facebook.

Ambasada Danemarcei se numără printre cele 12 semnatare ale scrisorii din 3 aprilie în care acestea au transmis un mesaj public prin care îşi exprimă îngrijorarea pentru integritatea sistemului judiciar românesc şi au chemat Guvernul să se abţină de la modificări care ar slăbi statul de drept şi capacitatea României de a lupta împotriva criminalităţii sau corupţiei.

Alegerile europarlamentare în România vor avea loc pe 26 mai, urmând ca luni să fie anunţate rezultatele finale.

Printre evenimentele de luni se numără şi pronunţarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul lui Liviu Dragnea. Procurorul DNA a cerut aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond şi a solicitat condamnarea şi pentru acuzaţiile de fals şi instigare la fals, pentru care inculpaţii au fost achitaţi în prima instanţă.

Pe 22 aprilie 2016 instanţa supremă l-a condamnat pe liderul PSD la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, decizia fiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici