Grădina zoologică de la casa lui Nuţu Cămătaru. Ce animale au fost găsite la percheziţii

Două maimuţe macac şi doi lemuri, găsiţi de poliţişti la percheziţiile de miercuri de la locuinţa lui Nuţu Cămătaru, au fost tranchilizaţi şi vor merge la adăpost, iar ulterior la grădina zoologică, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie. Cămila rămâne, deocamdată, la casa lui Cămătaru.

6152 afișări
Imaginea articolului Grădina zoologică de la casa lui Nuţu Cămătaru. Ce animale au fost găsite la percheziţii

Grădina zoologica la casa lui Nuţu Cămătaru. Ce animale au fost găsite la percheziţii

Surse din poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că în urma percheziţiilor de miercuri la locuinţa lui Nuţu Cămătaru, două maimuţe macac şi doi lemuri au fost tranchilizaţi şi vor merge la adăpost, iar ulterior la grădina zoologică.

La percheziţii a fost găsită şi o cămilă, însă momentan va rămâne la casa lui Cămătaru.

Poliţiştii Capitalei au efectuat, miercuri, percheziţii la domiciliul lui Nuţu Cămătaru, în dosarul in rem deschis după ce o maimuţă a fost capturată în Sectorul 5.

La activitate au participat şi reprezentanţi ai Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ai Gărzii de Mediu.

Un dosar penal in rem a fost deschis recent pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, după ce a fost capturată o maimuţă în Sectorul 5 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici