Groapa de gunoi din Arad arde în continuare

  • Vântul a reaprins focarele de la groapa de gunoi din Arad, duminică.
  • Incendiul izbucnit la groapa de gunoi din Arad fusese stins duminică dimineaţa.
  • În prezent, nu mai există posibilitatea de extindere.
306 afișări
Imaginea articolului Groapa de gunoi din Arad arde în continuare

UPDATE 11:00 Vântul puternic a reaprins focarele de la groapa de gunoi din Arad, astfel că, duminică, au fost suplimentate forţele de intervenţie.

 
Potrivit ISU Arad, din cauza vântului puternic si a posibilităţii de extindere din nou a incendiului de la groapa de gunoi, forţele intervenţie au fost suplimentare.
 
În sprijin au fost aduse o autospeciala de 9.000 de litri de la Detaşamentul Ineu, una de 3.000 de litri de la SVSU Şofronea, una de 3.000 de litri de la SVSU Zădăreni, o cisternă de transport apă de 5.000 litri de la Curtici şi două cisterne de transport apă de la firma de curăţenie a oraşului.
 
În acest moment acţionează şase autospeciale de stingere , trei cisterne, mai multe utilaje, precum şi 15 pompieri şi 20 de voluntari pentru a stinge incendiul de la groapa de gunoi.
 
-------

Pompierii din cadrul ISU Arad au acţionat toată noaptea pentru stingerea incendiului la groapa de gunoi, cu trei autospeciale de stingere, 15 pompieri, 10 lucrători ai operatorului economic şi mai multe utilaje.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore, iar acum nu mai există posibilitatea de extindere.

Potrivit ISU Arad, operatorul economic a adus pământ pentru acoperirea focarelor încă de sâmbătă noaptea, folosindu-se şi această metodă de stingere.

La ora transmiterii ştirii se acţionează în continuare cu două autospeciale de stingere şi prin acoperire cu pământ. Suprafaţa care arde este mult redusă.

Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 2.000 mp, dar s-a dezvoltat cu viteză din cauza vântului puternic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici