Guvernul desfiinţează Oficiul Român pentru Adopţii şi înfiinţează Autoritatea de Copii şi Adopţii

Guvernul a decis înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, prin preluarea activităţii în domeniu de la Ministerul Muncii şi Oficiul Român pentru Adopţii, şi desfiinţarea acestui Oficiu.

2897 afișări
Imaginea articolului Guvernul desfiinţează Oficiul Român pentru Adopţii şi înfiinţează Autoritatea de Copii şi Adopţii

Guvernul desfiinţează Oficiul Român pentru Adopţii şi înfiinţează Autoritatea de Copii şi Adopţii (Imagine: Shutterstock)

Oficiul va fi desfiinţat în 30 zile, conform unei ordonanţe de urgenţă.

Guvernul a decis totodată înfiinţarea Departamentului pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, la Ministerul Muncii, condus de un secretar de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici