Harta "Big Brother" a Capitalei: Cum este monitorizat Bucureştiul - VIDEO

Cine-şi imaginează că poate face orice în Bucureşti şi trece neobservat se înşală amarnic. Peste o mie de camere de supraveghere sunt amplasate în tot oraşul, iar autorităţile locale monitorizează traficul şi pietonii.

1671 afișări
Imaginea articolului Harta "Big Brother" a Capitalei: Cum este monitorizat Bucureştiul - VIDEO

Harta "Big Brother" a Capitalei: Cum este monitorizat Bucureştiul

Sistemul, similar cu cele din capitalele europene, are ca scop reducerea infracţiunilor. Mai avem însă până o să ajungem din urmă Londra, de exemplu, unde sunt funcţionale 500 de mii de camere.

În cazul în care pe stradă se comite o ilegalitate, dispecerul anunţă cel mai apropiat echipaj al poliţiei locale Bucureşti care se deplasează de urgenţă la faţa locului.

Cum este cazul unor tineri, ameţiţi bine, care la două noaptea, au fost deranjaţi se pare de un stâlp. Au fost surprinşi cum se caţăra pe el şi vor să fure becul.

Camera îl urmăreşte şi în scurt timp acolo a ajuns un echipaj care i-a sancţionat.

De departe însă cei mai mulţi "ochi" sunt amplasaţi în Centrul Vechi al Capitalei.

Citeşte mai multe despre harta "Big Brother" a Capitalei pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici