HARTA care arată starea drumurilor din România

O comunitate de pasionaţi de infrastructură a creat o hartă cu starea şoselelor din ţara noastră.

4081 afișări
Imaginea articolului HARTA care arată starea drumurilor din România

HARTA care arată starea drumurilor din România

Comunitatea activează pe forumul construimromania.ro, unde oricine îşi poate face un cont ca să dea informaţii despre starea în care se află drumurile pe care au condus recent. Harta se actualizează lunar, iar din 2015, speră cei din spatele site-ului, ea va fi una interactivă, căci acum este statică.

Conform administratorilor site-ului, comunitatea s-a cristalizat în jurul anilor 2008-2009, pornind de la dorinţa de a discuta tema infrastructurii naţionale: autostrăzi, căi ferate, aeroporturi. „La acea vreme, informaţiile publice erau puţine, iar în domeniul autostrăzilor progresul lucrărilor era complet necunoscut”, mi-au scris cei de la Construim România. „Aşa că am început să ne informăm unii pe alţii despre progresul lucrărilor din zona fiecăruia care îşi făcea timp să dea o fugă pe şantierele în curs şi să realizeze fotografii”, au adăugat ei.

Citeşte mai multe despre harta care arată starea drumurilor din România pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici