HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2019. Azi ajung să se ducă lupte aprige pentru putere la birou

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2019. Săptămâna aceasta se deschide cu un aspect tensionat de careu între Luna din Leu şi Marte din Scorpion, ceea ce riscă să facă din această zi de luni una tensionată pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

9377 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2019. Azi ajung să se ducă lupte aprige pentru putere la birou

Sursă foto: Profimedia


HOROSCOP 16 DECEMBRIE BERBEC 

Lunea aceasta este una dintre acele zile în care se aplică acea lege a lui Murphy conform căria lucrurile pe care ţi le doreşti nu sunt şi cele care îţi fac bine. Poate fi vorba despre o persoană, o situaţie în care te complaci sau un răsfăţ pe care te gândeşti să ţi-l faci, dar care îţi dăunează într-un fel sau altul. Caută să reperezi acest cordon ombilical toxic şi taie-l înainte ca lucrurile să degenereze. În caz contrar, te trezeşti că iei decizii pentru care nu mai poţi da timpul înapoi. Ai grijă ce-ţi doreşti că se poate întâmpla.
 

HOROSCOP 16 DECEMBRIE TAUR

În familie, prima zi a acestei săptămâni s-ar putea să fie una destul de agitată. Se întrevăd tensiuni între tine şi partener pe unele teme domestice sau care ţin de gospodărie şi niciunul dintre voi nu pare să fie disponibil să lase de la el. În felul acesta, se va ajunge la conflicte aprige, dar poţi evita astfel de episoade dacă începi orice discuţie cu gândul de a ajunge la un armistiţiu. Încearcă să vezi înspre ce idee converg opiniile voastre şi costruiţi de acolo începând strategii şi abordări cu care să fiţi amândoi de acord. Căutaţi să vă armonizaţi.
 

HOROSCOP 16 DECEMBRIE GEMENI

Aceasta este o zi în care ajung să se ducă lupte aprige pentru putere la birou. Ceva din mersul lucrurilor de astăzi face ca balanţa forţelor de la serviciu să se dezechilibreze suficient de mult încât să apară discuţii în contradictoriu între tine şi unii colegi de muncă. Sau poate că apare vreo defeţiune de natură tehnică ce nu îţi aparţine, dar riscă să afecteze calitatea muncii tale. În loc să îţi pierzi vremea încercând să găseşti vinovatul(a), mai bine te concentrezi pe soluţionarea problemelor. Dacă este vorba despre vreun conflict, ţine minte că cel mai deştept cedează întotdeauna primul.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE RAC

Dacă se întâmplă să ajungi pe la magazinele preferate, află că tentaţiile s-ar putea să fie prea mari pentru a le rezista cu succes. În felul acesta, cheltuielile pot ajunge să escaladeze foarte uşor, motiv pentru care ţi se recomandă să faci eforturi pentru a evita situaţiile în care achiziţiile întrec măsura. Aşadar, nu ţi se recomandă să mergi la cumpărături cu copiii, iar dacă partenerul îşi manifestă o dorinţă, roagă-l să mai aştepte puţin. Dacă cedai impulsului, s-ar putea să îţi pară rău. De asemenea, încearcă să nu manifeşti posesivitate faţă de apropiaţi. Nu va duce la ceva bun.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE LEU

Astăzi simţi că ceva din atmosfera din familie sau chiar unul din apropiaţi te ţine locului sau te inhibă într-un fel sau altul. Poate că nu te simţi tu însuţi(ăţi) în mijlocul celor dragi şi eşti nevoit(ă) să afişezi o faţetă a personalităţii tale care nu îţi aparţine de fapt. Încearcă să vezi ce anume a dus la această stare de fapt; s-ar putea să fie vorba despre o teamă de a dezamăgi sau de nişte probleme mai vechi, care au devenit cronice cu timpul. Poate că nu v-ar strica să aveţi o discuţie sinceră pe seama acestui lucru curând.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE FECIOARĂ  

Subconştientul s-ar putea să iasă azi la iveală în discuţiile pe care le poţi, dar s-ar putea să-ţi creeze un deserviciu mai degrabă decât unele avantaje. Acest lucru se datorează faptului că aduce cu sine temeri şi frustrări care riscă să îşi facă apariţia atunci când ţi-ai dori cel mai puţin. Caută să vezi cum anume îl poţi ţine la graniţă, astfel încât să nu te aducă în situaţia de a te raporta prea mult la trecut. Altfel, s-ar putea să laşi o impresie care nu este în concordanţă cu personalitatea ta. Priveşte optimist în viitor şi va fi bine.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE BALANŢĂ

Azi ai putea fi tentat(ă) să îi acorzi unui prieten un împrumut, să investeşti într-un proiect care nu aparţine ori într-un plan de viitor sau să glisezi sume considerabile într-o direcţie care crezi că îţi va amortiza cheltuiala cu siguranţă pe termen lung. Astrele îţi recomandă să te gândeşti de două ori înainte de a te angrena în orice astfel de scenariu, întrucât există riscul ca intenţiile tale bune să nu te conducă în direcţia potrivită. Întoarce lucrurile pe toate părţile, gândeşte-le la rece şi abia apoi fă o alegere. Orice decizie ar trebui luată în deplină cunoştinţă de cauză.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE SCORPION  

Resimţi presiunea de la serviciu încă din prima zi a acestei săptămâni. Şefii trag de tine ca de un elastic, îţi pun tot felul de responsabilităţi în cârcă sau poate, din contră, nu este vorba de nimic deosebit, ci doar de faptul că faci tu faţă mai greu stresului de la locul de muncă. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu trebuie să dai curs tensiunii. Altfel, s-ar putea să se ajungă la descărcări de replici usturătoare, care nu-ţi vor face deloc bine relaţiei cu ei pe termen lung. Caută să abordezi altfel situaţiile în care părerile voastre diverg.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

În cazul tău, nu se întrevede un început de săptămână prea bun. Lucrurile par să nu evolueze în direcţia dorită încă din prima parte a zilei; de atunci până spre seară, rişti să te lupţi cu o stare de apatie şi melancolie din care cu greu reuşeşti să ieşi. Poate că te încăpăţânezi să te gândeşti cu regret la situaţii sau persoane pe care nu le poţi schimba, ceea ce îţi creează un sentiment teribil de neputinţă. Înconjoară-te de oameni veseli şi priveşte-te cu mai multă indulgenţă. În caz contrar, nu faci altceva decât să îţi faci deservicii fără rost.
 

HOROSCOP 16 DECEMBRIE CAPRIOCORN

În ceea ce te priveşte, se prefigurează astăzi unele temeri destul de mari cu privire la viitor. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba despre un sentiment de neîncredere vis-a-vis de anumiţi prieteni, care nu s-au comportat aşa cum te-ai aşteptat în unele situaţii-cheie cu care te-ai confruntat de curând. Aşadar, astrele te provoacă fie să îţi schimbi perspectiva asupra zilei de mâine, fie să îţi priveşti cu un ochi critic actualul anturaj. În ambele conjuncturi, trebuie să dai dovadă de o atitudine realistă şi să nu ţii cu dinţii de idei sau persoane din prezent.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Nativii(ele) acestui semn care activează într-un parteneriat de afaceri, într-un domeniu care implică lucrul constant cu oamenii sau care muncesc în acelaşi mediu cu partenerul, în cadrul aceleiaşi companii sau al unei afaceri care le aparţine amândurora, pot avea de înfruntat provocări în legătură cu modul în care îşi gestionează atribuţiile. Tindeţi să intraţi unul pe teritoriul celuilalt şi să se ajungă astfel la dezechilibre mari în felul în care vă raportaţi unul la celălalt. Poate nu ar strica să rediscutaţi limitele şi responsabilităţile care vă revin în relaţie, indiferent dacă ea este de natură profesională sau sentimentală. Va prinde bine.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE PEŞTI

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor pentru care iarba nu creşte lunea aceasta. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba despre o stare fizică nu prea bună, prilejuită de stresul care te întâmpină la serviu. Ai multe de făcut, atmosfera este încărcată şi tensiunea se acumulează. Ori poate vii de acasă cu un disconfort deja instalat, care se amplifică pe fondul a ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Cert este că trebuie să o iei mai uşor, mai ales dacă nu apar semne de ameliorare pe parcursul zilei. Altfel, s-ar putea să cazi ruptă după program.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici