Video IMAGINILE ZILEI Moment ŞOCANT, filmat noaptea în Baia Mare: Tineri teribilişti stau agăţaţi în spatele unui troleibuz

Trei tineri care stau agăţaţi în spatele unui troleibuz au fost filmaţi de un şofer aflat în trafic, în Baia Mare, iar imaginile postate pe facebook au devenit virale. Conducerea societăţii de transport local face apel ca teribiliştii să înceteze aceste fapte, pentru că pot avea loc accidente grave.

23872 afișări

În imaginile filmate de un şofer aflat în trafic, în Baia Mare, se vede cum trei tineri stau agăţaţi în spatele unui troleibuz aflat în mers.

Conducerea societăţii de transport public din Baia Mare face apel la tinerii teribilişti să înceteze să să agaţe de spatele unor troleibuze, avertizând că se pot produce accidente, cu consecinţe grave, întrucât nu pot fi văzuţi de şoferi.

”Am văzut cu indignare filmuleţul prezentat pe reţelele de socializare în care trei tineri sunt agăţaţi în spatele unui troleibuz aflat în trafic pe străzile din Baia Mare. Este un fenomen care, din păcate, se mai întâmplă şi fac apel la tinerii teribilişti care practică acest <<sport>> să nu mai facă aşa ceva deoarece se pot produce accidente grave. Riscă să alunece şi să cadă, să dea cu capul de asfalt, cu consecinţele de rigoare, sau să fie loviţi de maşina aflată în spate. Şoferii troleibuzelor nu au cum să îi vadă”, a spus directorul de exploatare al societăţii de transport public local din Baia Mare, Ioan Fîrte.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici