IMAGINILE ZILEI: Un bărbat din Buzău a intrat cu un cal în magazin| VIDEO

Un bărbat a fost filmat, într-o localitate din judeţul Buzău, când a intrat cu un cal într-un magazin, s-a plimbat printre rafturi şi apoi a ieşit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2628 afișări
Imaginea articolului IMAGINILE ZILEI: Un bărbat din Buzău a intrat cu un cal în magazin| VIDEO

IMAGINILE ZILEI: Un bărbat din Buzău a intrat cu un cal în magazin

Imaginile cu bărbatul care se plimba cu un cal în magazin au fost filmate cu telefonul mobil în localitatea Pârscov, din judeţul Buzău.

Pe filmare se vede cu bărbatul intră, merge cu calul printre rafturi, iar apoi iese, iar vânzătoarea nu are nicio reacţie.

Primarul din Pârscov, Mihai Daniel, a declarat, pentru MEDIAFAX, că imaginile au fost filmate marţi seara într-un magazin de pe raza localităţii. „Nu ştiu ce-o fi fost în capul lui. Probabil o fi fost băut”, a spus Mihai Daniel.

Taguri:
bărbat,
cal,
magazin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici