Încă un accident de muncă pe şantierul mall-ului din Braşov: Un muncitor a căzut de la o înălţime de 18 metri

Un accident de muncă s-a produs, marţi după-amiază, pe şantierul unui mall din Braşov, unde un muncitor a căzut de la o înălţime de 18 metri, odată cu schela pe care lucra, transmite corespondentul Mediafax.

1372 afișări
Imaginea articolului Încă un accident de muncă pe şantierul mall-ului din Braşov: Un muncitor a căzut de la o înălţime de 18 metri

Un muncitor s-a prăbuşit de la o înălţime de 18 metri, împreună cu schela pe care lucra, pe un şantier din Braşov

Poliţiştii din Braşov au deschis, marţi, o anchetă pentru nerespectarea condiţiilor de securitate în muncă, după ce un muncitor a căzut de la o înălţime de 18 metri, pe şantierul unui mall.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la spital.

„Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”, a transmis Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Este al doilea accident de muncă produs în această lună pe şantierul mall-ului din Braşov. În urmă cu două săptămâni, un alt muncitor, în vârstă de 43 de ani, a suferit mai multe traumatisme, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri. Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă, iar poliţia a deschis şi în acel caz un dosar penal.

 

Taguri:
muncitor,
căzut,
schelă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici