Încă un jandarm din Bucureşti a fost confirmat cu Covid-19

Al doilea jandarm din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipului Bucureşti a fost confirmat, joi, cu noul coronavirus.

3707 afișări
Imaginea articolului Încă un jandarm din Bucureşti a fost confirmat cu Covid-19

Încă un jandarm din Bucureşti a fost confirmat cu Covid-19

Potrivit Jandarmeriei, bărbatul a luat virusul de la o rudă. Acesta a fost izolat la domiciliu din momentul în care a devenit suspect de infecţie cu noul coronavirus.

Acesta este al doilea jandarm din Bucureşti confirmat cu Covid-19. Primul caz a fost anunţat tot joi de Jandarmerie. Bărbatul ar fi luat virusul de la o rudă care s-a întors din străinătate.

Toţi cei care au intrat în contact cu jandarmul au fost izolaţi, iar unitatea a fost dezinfectată, a anunţat Jandarmeria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici