Încă un român muşcat de viperă: Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la spital

Un bărbat de 35 de ani a fost muşcat, vineri, de o viperă, la o stână din localitatea Piatra Fântânele din judeţul Bistriţa-Năsăud. Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la spital.

3384 afișări
Imaginea articolului Încă un român muşcat de viperă: Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la spital

Încă un român muşcat de viperă: Bărbat transportat la spital de un echipaj SMURD

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au intervenit, vineri, în localitatea Piatra Fântânele, unde un bărbat de 35 de ani a fost muşcat de o viperă, la o stână.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, bărbatul a fost stabilizat şi transportat la UPU Bistriţa pentru îngrijiri medicale.

Taguri:
bărbat,
muşcat,
viperă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici