Incendiu într-un bloc din Buzău. Locatarii au fost evacuaţi. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

  • Un incendiu a izbucnit joi seara într-un bloc din oraşul Buzău.
  • Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane din imobil, iar uneia îi este acordat primul ajutor.
834 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Buzău. Locatarii au fost evacuaţi. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu într-un bloc din Buzău. Locatarii au fost evacuaţi. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit la un bloc din cartierul Micro 14. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea pompierilor, casa scării era inundată cu fum. Salvatorii au stabilit că incendiul era situat în dormitorul unui apartament, în jurul unor lumânări. A ars mobila din jurul acestora, degajând cantităţi mari de fum.

Incendiul a fost lichidat, iar pompierii intervin pentru evacuarea fumului.

Conform ISU Buzău, au fost evacuate aproximativ 20 de persoane, iar uneia ii este acordat prim ajutor medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici