Incendiu la Policlinica MAI. Au luat foc un calculator, o imprimantă şi un birou din lemn

Pompierii au intervenit, duminică, pentru a stinge un incendiu produs la Policlinica Ministerului de Interne din Capitală, unde au ars un calculator, o imprimantă şi un birou din lemn. Nu au fost persoane în încăpere.

175 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Policlinica MAI. Au luat foc un calculator, o imprimantă şi un birou din lemn

Incendiu la Policlinica MAI. Au luat foc un calculator, o imprimantă şi un birou din lemn

Echipajele de pompieri de la Detaşamentul Mihai Vodă au stins un incendiu produs duminică, la Policlinica MAI de pe strada Mihai Vodă din Capitală.

Incendiul s-a produs într-un birou la etajul 6 al clădirii, unde au ars un calculator, o imprimantă şi un birou din lemn.

Nu erau persoane în interiorul incintei, informează ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mai,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici