Video INCENDIU puternic la o fabrică de mobilă din Târgovişte. Flăcările se întind pe o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi | FOTO, VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la acoperişul unei fabrici de mobilă din municipiul Târgovişte, arderea manifestându-se la nivelul a patru hale, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. Deocamdată nu sunt anunţate victime, potrivit IGSU.

3185 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au transmis că în interiorul celor patru hale unde a izbucnit incnediul din Târgovişte este depozitată mobilă, elemente de construcţie mobilă şi materiale inflamabile.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

La faţa locului intervin 11 autospeciale de stingere şi o autoscară.

Suplimentar, au fost alertate patru autospeciale de stingere şi încă două autoscări de la ISU Bucureşti-Ilfov care se deplaseaza spre incendiu, potrivit IGSU.

Până în acest moment, nu au fost anunţate victime.

Nu se ştie de la ce a pornit incendiul.

Reprezentanţii IGSU au transmis populaţiei să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului şi să evite deplasarea în zona de manifestare a arderii.

De asemenea, uşile şi ferestrele locuinţelor trebuie să rămână închise, pentru a evita pătrunderea fumului generat de incendiu.

Cei care se află în zonă sunt sfătuiţi să părăsească zona de manifestare a incendiului şi să meargă locuri sigure, aerisite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers ale DN 72A Voineşti - Târgovişte, pentru a permite echipajelor de pompieri să intervină pentru a lichida incendiul produs la fabrica de mobilă, situată la intrarea în municipiul Târgovişte.

Pentru a permite deplasarea, poliţiştii rutieri au deviat traficul pe strada Laminorului, din oraş.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici