VIDEO. Incident grav la metrou: O persoană a fost rănită, după ce un geam din tavan i-a căzut în cap. Reacţia Metrorex

O persoană a fost rănită în staţia de metru Universitate, de o bucată de tavan fals care a căzut, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Metrorex.

3367 afișări

„A cedat o bucată de cornier care susţinea tavanul fals din sticlă”, a precizat sursa citată.

ISU precizează că este vorba de un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, care a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcţie căzute din plafon. A fost transportat la Spitalul Universitar în stare de conştienţă.

A intervenit un echipaj SMURD.

Metrorex, după ce un geam din tavan a căzut peste un călător: Se va constitui comisie

Metrorex anunţă că se va constitui o comisie după ce, vineri seară, un geam din plafonul tavanului a căzut, la staţia Universitate, peste un călător şi l-a lovit în cap. Acesta a fost dus la Spitalul Universitar pentru îngrijiri.

Metrorex informează că vineri, la ora 16:53, în staţia de metrou Universitate în timpul accesului dinspre Pasajul Universitate către peron, un călător a fost accidentat de un geam căzut din plafonul tavanului.

Echipajul SMURD a sosit imediat la faţă locului pentru a acorda primul ajutor.

„Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoară la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urmă acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex, se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, anunţă Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
metrou,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici