Incident filmat în traficul din Bucureşti. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o maşină şi o distrug VIDEO

  • Doi tineri blochează o maşină şi o distrug în mijlocul unei străzi din Bucureşti.
  • Agresorii sunt un bărbat şi o femeie care lovesc maşina cu picioarele şi cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacţioneze.
  • Scenele violente au fost filmate de alt şofer.
14728 afișări
Imaginea articolului Incident filmat în traficul din Bucureşti. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o maşină şi o distrug VIDEO

FOTO Captură video Europol

Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie anunţă că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 21.00.

În urma verificărilor a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta îşi rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal, mai anunţă poliţiştii.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe

Conflictul a avut loc pe o stradă din Bucureşti. Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol, maşina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară "civilizaţia" pe străzile din Bucureşti. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent şi pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecţie de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să ştim care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf şi aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei maşinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească şi pe şofer, cu multă violenţă. Evident, şi partenera lui îl sprijină şi aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, aşa cum se învaţă pe centură atunci când clientul nu îţi plăteşte serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Potrivit Europol, agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

„Imaginile video ne-au fost transmise de un şofer care voia să se facă util şi să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliţia să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educaţie şi degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de faţă, pentru că şoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii şi nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.

CITEŞTE ŞI: Cum reacţionăm corect când cineva ne agresează în trafic? Sfaturi pentru şoferi de la Titi Aur şi psihologul Keren Rosner

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici