Incident şocant în Capitală: O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc. A fost găsită dezbrăcată

O femeie în vârstă de 29 de ani s-ar fi aruncat, vineri noapte, de la etajul 6 al unui bloc din zona Vitan din Capitală, aceasta fiind găsită dezbrăcată. Primele indicii arată că este vorba despre suicid.

3494 afișări
Imaginea articolului Incident şocant în Capitală: O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc. A fost găsită dezbrăcată

Incident în Capitală: O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc. A fost găsită dezbrăcată

Poliţia face cercetări după ce, vineri noapte, o femeie s-ar fi aruncat de la etajul 6 dintr-un bloc din zona Vitan din Bucureşti. Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită dezbrăcată, informează Poliţia Capitalei.

Primele indicii arată că aceasta s-ar fi sinucis.

Trupul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru necropsie.

Taguri:
suicid,
femeie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici