Incident ŞOCANT în Piteşti: Un poliţist, fiu al unui lider PNL, şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi s-a sinucis/ Tânărul fusese declarat apt psihologic, în ianuarie/ Vecină: Părea un om echilibrat

Un poliţist la Crimă Organizată în Argeş şi copilul său de 3 ani au fost găsiţi morţi într-un apartament din Piteşti. Primele indicii arată că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

11334 afișări
Imaginea articolului Incident ŞOCANT în Piteşti: Un poliţist, fiu al unui lider PNL, şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi s-a sinucis/ Tânărul fusese declarat apt psihologic, în ianuarie/ Vecină: Părea un om echilibrat

Incident ŞOCANT în Piteşti: Un poliţist de la Crimă Organizată şi-a împuşcat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis/ Tânărul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au intervenit pentru deblocare uşii unui apartament, în Piteşti.

Intervenţia avut loc la solicitarea unei femei.

În locuinţă, pompierii au găsit un bărbat şi pe copilul lui, în vârstă de 3 ani, ambii decedaţi.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cei doi au fost găsiţi împuşcaţi, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul, poliţist la Crimă Organizată, şi-a împuşcat copilul, apoi s-a împuşcat şi el.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani era în divorţ. Soţia acestuia este tot poliţist, la Serviciul Economic.

Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

La faţa locului sunt poliţiştii care au deschis o anchetă, alături de un procuror.

Poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt

Poliţistul din Argeş fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt, susţin surse din cadrul anchetatorilor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţistul găsit mort în casă, la Piteşti, alături de copilul său, fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Fosta soţie a bărbatului a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa lui, după care acesta nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

Vecină: Părea un om echilibrat

O vecină a poliţistului declară că acesta părea un om echilibrat, care ieşea des la plimbare cu băieţelul. La rândul lor, medicii au fost nevoiţi să intervină şi să acorde primul ajutor familiei, aflată în stare de şoc.

O vecină a poliţistul din Piteşti Argeş a declarat că mama copilului şi bunica acestuia s-au simţit rău când au ajuns la locuinţa bărbatului.

"Când am venit aici mi-au spus că s-a împuşcat el şi l-a împuşcat şi pe copil. Avea copilul în vizită la el, erau în divorţ. Ştiu că era poliţist. Mi se pare...eu nu îmi revin. Eu când am auzit-o pe bunică ţipând, pur şi simplu am început să tremur şi să plâng. Mama ei a venit şi cred că au fost luate cu Salvarea că le-a venit rău. Părea un om echilibrat, plimba des copilul, dar nu poţi să ştii", a spus vecina.

La rândul său, directorul Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului au fost trimise două echipaje de Ambulanţă, iar medicii au acordat primul ajutor mamei şi bunicii copilului mort, deoarece erau în stare de şoc.

”Bărbatul şi copilul au fost găsiţi decedaţi în casă. Am acordat primul ajutor mamei şi bunicii copilului care erau în stare de şoc şi au suferit atacuri de panică. Nu au fost duse la spital”, a declarat Hiru.

Poliţistul era fiul unui lider PNL din Argeş

Poliţistul din Piteşti a fost fiul preşedintelui PNL Mioveni. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune că îl cunoştea poliţistul drept un “copil cuminte”.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a declarat că îl cunoştea pe poliţist ca pe un ”copil cuminte”.

”Era poliţist. Am fost şi la nunta lor. E o tragedie. Îl cunosc prin prisma tatălui lui, care e consilier local la noi. Un copil normal. Venea la tatăl lui. Doamne fereşte, nu ştiam că sunt în divorţ”, a declarat Georgescu.

Primarul din Mioveni a afirmat că poliţistul, Marius Franţescu, era fiul lui Costel Franţescu, consilier local PNL în Mioveni şi preşedinte PNL Mioveni.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Costel Franţescu a refuzat să facă orice declaraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici