Incident şocant. Un taximetrist, lovit cu pumnul în cap şi abandonat în stare de inconştienţă pe stradă

Agresorul a comandat livrarea unor produse cu taxiul, pe care le-a luat fără să le plătească, şi l-a lovit pe şofer cu pumnul în zona capului.

1077 afișări
Imaginea articolului Incident şocant. Un taximetrist, lovit cu pumnul în cap şi abandonat în stare de inconştienţă pe stradă

Incident şocant. Un taximetrist, lovit cu pumnul în cap şi abandonat în stare de inconştienţă pe stradă

Potrivit IPJ Sibiu, tânărul de 26 ani este bănuit că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 0.30, după ce a efectuat o comandă telefonică pentru livrarea unor produse pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate.

Conform poliţiştilor, pentru a-şi asigura scăparea şi pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt şi pierzându-şi cunoştinţa.

Victima, un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 5.30 şi a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

Poliţiştii l-au identificat şi prins vineri seara pe autor, acesta fiind reţinut 24 de ore. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici