Infotrafic anunţă ceaţă pe DN1, între Ploieşti şi Băicoi

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, duminică, la ora 12.00, în judeţul Prahova, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe DN1, pe tronsonul Ploieşti - Băicoi.

43 afișări
Imaginea articolului Infotrafic anunţă ceaţă pe DN1, între Ploieşti şi Băicoi

Infotrafic anunţă ceaţă pe DN1, între Ploieşti şi Băicoi (Imagine: Mediafax Foto)

Întrucât, pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri, Poliţia recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

Pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, cu o uşoară intensificare pe sensul de mers către Bucureşti, iar partea carosabilă este umedă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici