Infotrafic: Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, spre litoral, foarte intensă

Circulaţia rutieră este foarte intensă, miercuri dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, mulţi turişti mergând spre litoral, în minivacanţa de Sfânta Maria, potrivit Centrului Infotrafic.

1119 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, spre litoral, foarte intensă

Infotrafic: Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, spre litoral, foarte intensă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe sensul spre litoral circulaţia rutieră este la această oră „foarte intense”.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care se deplasează pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu efectueze manevre periculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici