Înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice, reluate. Când va putea fi accesată aplicaţia

  • AFM anunţă reluarea înscrierilor în programul Casa Verde Fotovoltaice începând cu ora 16.00.
  • Preşedintele AFM recomandă utilizarea browser-ul web Google Chrome.
  • Accesul a fost suspendat în jurul orei 12.30 din cauza unor probleme de natură tehnică.
1252 afișări
Imaginea articolului Înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice, reluate. Când va putea fi accesată aplicaţia

Înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice, reluate. Când vei putea accesa aplicaţia

„Având în vedere că aplicaţia informatică a întâmpinat probleme de natură tehnică şi nu a permis înscrierea persoanelor fizice de către instalatori, începând cu ora:10.00, după efectuarea testelor suplimentare cu privire la funcţionarea aplicaţiei, Administraţia Fondului pentru Mediu a decis reluarea înscrierilor în aplicaţia informatică, astăzi, 22 decembrie 2021, începând cu ora:16.00”, transmite AFM.

„Pentru accesarea aplicaţiei informatice, recomandăm instalatorilor să utilizeze browser-ul web Google Chrome”, a declarat Lóránd-Árpád Fulop, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Accesul în aplicaţia dedicată Programului „Casa Verde Fotovoltaice” a fost suspendat în jurul orei 12.30. AFM anunţa probleme de natură tehnică. Dosarele depuse în aplicaţie vor fi anulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici