Inspectorii antifraudă au dat amenzi de peste un milion de lei în "Dragonul Roşu"

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat firmele din complexul comercial "Dragonul Roşu", dând amenzi în valoare de peste un milion de lei.

376 afișări
Imaginea articolului Inspectorii antifraudă au dat amenzi de peste un milion de lei în "Dragonul Roşu"

Inspectorii antifraudă au dat amenzi de peste un milion de lei în "Dragonul Roşu" (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

Peste 100 de inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat, joi, firmele din complexul comercial "Dragonul Roşu", dând amenzi de 1,26 de milioane de lei, se arată într-un comunicat emis de instituţie.

Inspectorii antifraudă au făcut verificări la 96 de firme şi au amendat 130 de comercianţi, în urma constatării unor venituri neînregistrate şi a comercializării de mărfuri fără documente justificative.

De asemenea, s-au confiscat mărfuri în valoare de peste 20.000 de lei, dar şi sume de peste 70.000 de lei şi 238 de dolari, se mai arată în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici