Video JAF ARMAT la sucursala unei bănci din Craiova. Hoţul a fugit cu banii

O persoană a jefuit, vineri după-amiază, sucursala unei bănci din centrul oraşului Craiova, unde a intrat cu faţa acoperită şi cu un pistol în mână. Prima estimare arată că au fost furaţi 20.000 de lei.

4739 afișări

Potrivit unor surse judiciare, în agenţia unei bănci din Craiova a intrat, vineri după-amiază, o persoană cu faţa acoperită şi, sub ameninţarea unui pistol, a furat circa 20.000 lei din casierie.

Persoana respectivă a dispărut imediat după jaf într-o direcţie necunoscută.

În bancă se aflau doar două angajate.

Poliţiştii au început cercetările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici