Jandarmii din Bacău sunt în alertă, după ce un urs s-a prins într-un laţ la Mănăstirea Caşin

Jandarmii din Bacău intervin, vineri, după ce. printr-un apel la 112, au fost sesizaţi că un urs s-a prins într-un laţ la Mănăstirea Caşin.

213 afișări
Imaginea articolului Jandarmii din Bacău sunt în alertă, după ce un urs s-a prins într-un laţ la Mănăstirea Caşin

Jandarmii din Bacău sunt în alertă, după ce un urs s-a prins într-un laţ la Mănăstirea Caşin

Potrivit reprezentanţilor IJJ Bacău, jandarmii au fost anunţaţi, vineri, printr-un apel la 112 că un urs s-a prins într-un laţ la Mănăstirea Caşin.

În zonă au fost trimişi mai mulţi jandarmi care să protejeze locuitorii din zonă.

De asemenea, aceştia au misiunea de a împiedica pătrunderea unor persoane în apropierea ursului şi să izoleze locul, până când ursul va fi eliberat.

Taguri:
urs,
mănăstire,
caşin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici