Jandarmii din Prahova au recuperat un grup de turişti care nu puteau merge din cauza unei ursoaice

  • I.J.J. Prahova a fost solicitat, în urma unui apel la 112, pentru recuperarea unui grup de 13 turişti ce doreau să coboare pe traseul Jepii Mari.
  • Aceştia nu au mai putut continua deplasarea din cauza apariţiei pe traseu a unei ursoaice cu pui.
3540 afișări
Imaginea articolului Jandarmii din Prahova au recuperat un grup de turişti care nu puteau merge din cauza unei ursoaice

Sursa foto: Mediafaxfoto

În ciuda zgomotelor făcute de turişti ursoaica nu s-a îndepărtat, grupul fiind nevoit să solicite sprijinul jandarmilor.

Două echipaje au intervenit pentru preluarea acestora din zona Piatra Arsă.

Grupul a fost coborât în siguranţă în oraşul Sinaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici