Video Jucării cu tentă sexuală, descoperite într-un magazin unde se vând produse confiscate de ANAF. Cât costă un astfel de obiect/ Reacţia inspectorilor fiscali | VIDEO

Jucării de pluş reprezentând delfini cu organe sexuale au fost descoperite miercuri de mai mulţi constănţeni, într-un magazin din oraşul Constanţa, pe care scrie că vinde produse confiscate de ANAF.

31181 afișări

Astfel, oamenii au observat mai multe jucării din pluş, în formă de delfin, cu organe sexuale masculine, fără ca pe etichetă să apară dacă acestea sunt destinate adulţilor ori vreun alt fel informaţii despre natura acestora.

Jucăriile erau comercializate la 7,10 lei bucata.

Pe peretele exterior al imobilului se arată că magazinul respectiv comercializează „Produse confiscate ANAF”, dar reprezentanţii Agenţiei au spus că nu vând direct aceste produse.

„Noi nu avem magazin propriu în Constanţa. Patronul magazinului respectiv a montat acel anunţ, că sunt produse confiscate de ANAF, dar fără însemnele ANAF. Într-adevăr, parte din produse sunt confiscate de noi, dar sunt achiziţionate de la noi, conform procedurilor legale, şi apoi revândute contra unui comision prin acel magazin. Deci noi nu avem nicio legătură cu produsele comercializate acolo”, au precizat reprezentanţii ANAF.

Reprezentanţii magazinului nu au putut fi contactaţi pentru a oferi un punct de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici