Klaus Iohannis le mulţumeşte românilor: Cei mai mulţi s-au comportat exemplar. Responsabilitatea ne-a ajutat să trecem mai uşor prin pandemie

  • Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, un mesaj cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni
  • Acesta a urat românilor „La mulţi ani” şi le-a mulţumit pentru că au respectat apelurile autorităţilor
390 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis le mulţumeşte românilor: Cei mai mulţi s-au comportat exemplar. Responsabilitatea ne-a ajutat să trecem mai uşor prin pandemie

Klaus Iohannis le mulţumeşte românilor: Cei mai mulţi s-au comportat exemplar. Responsabilitatea ne-a ajutat să trecem prin pandemie

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, un mesaj cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni. Acesta a urat românilor „La mulţi ani” şi le-a mulţumit pentru că au respectat apelurile autorităţilor.
 
„Ultima duminică a lunii mai ne oferă prilejul de a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni, o zi dedicată celor aflaţi dincolo de hotare, dar rămaşi aproape de ţara natală, în gând şi în suflet. Fiecare român, acolo unde se află, este un ambasador al tradiţiilor, culturii şi obiceiurilor noastre, al creativităţii şi al spiritului românesc”, a transmis preşedintele. 
 
Ultimele luni au pus o lume întreagă „la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulţi dintre români s-au comportat în mod exemplar”, consideră Klaus Iohanis. 
 
Preşedintele a subliniat rolul important pe care l-au avut românii veniţi din străinătate în dezvoltarea României. 
 
„Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toţi să trecem mai uşor prin această pandemie. Am traversat momente dificile şi vă mulţumesc pentru că aţi înţeles apelurile autorităţilor române. Mulţi dintre dumneavoastră v-aţi întors acasă cu un bagaj important de cunoştinţe şi experienţe dobândite în străinătate, pe care sunteţi gata să le puneţi în slujba României. Prin măsurile şi politicile publice cuprinse în programul de reconstrucţie economică, acest capital preţios pe care îl reprezentaţi fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea ţării noastre”, a mai tranmis preşedintele. 
 
Klaus Iohannis consideră că „este nevoie de toţi românii, de „aici” şi de „acolo”, din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români de pretutindeni!”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici