Litoralul Mării Negre este plin: Hotelurile sunt ocupate aproape 100%

Gradul de ocupare pe litoral este la acest sfârşit de săptămână de aproape 100%, pentru prima dată în 2011, ca urmare a ofertelor hotelierilor, vremii frumoase, perioadei de concedii şi derulării unor evenimente de sezon, potrivit asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

801 afișări
Imaginea articolului Litoralul Mării Negre este plin: Hotelurile sunt ocupate aproape 100%

Litoralul Mării Negre este plin: Hotelurile sunt ocupate aproape 100% (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

"În acest sfârşit de săptămână litoralul românesc înregistrează un grad de ocupare de aproape 100%. Conform informaţiilor furnizate de patronatele hoteliere şi ANAT, în acest moment este aproape imposibil să găseşti camere libere pe litoral", se arată într-un comunicat al asociaţiei.

De altfel, din cauza numărului mare de maşini traficul rutier se desfăşura cu dificultate, sâmbătă dimineaţă, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui şi intrarea pe DN 22C, în judeţul Constanţa, în dreptul oraşului Cernavodă, cozile de maşini întinzându-se pe cinci - şase kilometri.

În hotelurile de pe litoral erau cazaţi oficial, sâmbătă dimineaţă, peste 170.000 de turişti, la care se adaugă alte câteva mii de persoane care au ales să se cazeze la particulari sau în campinguri. Peste 200.000 de persoane se vor afla astfel în acest week-end la mare.

Mai mult de jumătate dintre turişti s-au cazat în Mamaia, Costineşti şi Neptun, unde datele oficiale arată că sunt peste 40.000 de persoane în fiecare staţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici